nasze
Lecznicze właściwości winorośli, soku winogronowego i wina

Autor Konstantin Jerofijewicz Filonow. Tłumaczenie z rosyjskiego Władysław Deptuła. „Lecznicze właściwości winorośli, soku winogronowego i wina”.

[pdfjs-viewer url=http://naszepierwszewino.pl/wp-content/uploads/2017/01/LECZNICZE-WŁASCIWOSCI-WINOROSLI.pdf viewer_width=700px viewer_height=840px fullscreen=false download=false print=false]

Dziękujemy p. Władysławowi za udostępnienie materiału.

Przeczytaj również:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie będzie opublikowany.

Nasze Pierwsze Wino zawiera treści przeznaczone dla osób pełnoletnich. Treści mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz. U. 2012 poz. 1356).